pátek 23. prosince 2016

ZIMNÍ RADOVÁNKY


Ahoj, mám pro vás nový článek. Dneska jsem vyrazila ven, nafotit pár fotek tohoto krásného snížku. Doufám, že se vám fotečky budou líbit.



















Kouzlo Vánoc je krásné. Mráz a sníh se krásně leskne na větvičkách stromů. Já zimu moc ráda nemám, ale tohle je prostě krása. Venku to vypadá jako v ledovém království nebo jako v nějakém ledovém městečku. 


Tohle by bylo z dnešního článku všechno. Doufám, že se vám alespoň nějaké fotečky budou líbit. Užívejte si Vánoc, prázdnin a odpočívejte. Všem přeji šťastné a veselé Vánoce a šťastný nový rok. Mějte se hezky. Ahoj!


Odkazy kde mě najdete:


https://www.facebook.com/profile.php?id=100013566245268


https://www.instagram.com/foto_pribehy_s_luckou/

https://www.instagram.com/tyrkysovy_svet_romanticky/




sobota 17. prosince 2016

PODZIMNÍ FOCENÍ 


Ahoj, mám pro vás nový článek. Miluji podzim a proto jsem opět vyrazila fotit do přírody. Tentokrát se ke mne přidala i moje sestřenice a nafotila jsem nějaké fotky sní. Doufám, že se vám alespoň nějaké fotky budou líbit.



Nejdříve vám ukážu fotky přírody. Budu sem opět dávat fotky jak v barevné, tak i v černobílé formě.

















A dále vám ukážu nějaké fotečky, které jsem nafotil se sestřenicí 































A tady jsou ještě dvě fotečky, které jsou takové mimo. Nevím jestli se mi úplně povedly, ale tak podívejte sami a zhodnoťte.





Na jednu stranu jsou tyto dvě fotky zvláštní a hezké. Sice jsou zaměřené na obilí a ne na obličej, ale taky to vypadá zajímavě.


Tak tohle by bylo z dnešního článku všechno. Já doufám, že se vám bude líbit. Všem přeji šťastné a veselé Vánoce a šťastný nový rok. Užívejte víkendu a užijte si Vánoce. Určitě mi do komentářů napište jak se vám fotky líbí, co na tě říkáte. Můžete mi napsat jak se těšíte na Vánoce, jestli už máte napečeno a koupené dárky. A já se na vás budu těšit zase u dalšího článku. Ahoj!


Odkazy kde mě najdete:


https://www.instagram.com/foto_pribehy_s_luckou/

https://www.instagram.com/tyrkysovy_svet_romanticky/

https://www.zonerama.com/fotogalerieLucieProchazkova

https://www.facebook.com/profile.php?id=100013566245268